DKK 238,55 (DKK 237,49 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Dansk Slager Parade 2018 i Ans Idræts og Kultur Center

02.02.2018 kl. 20:00 Ans idræts og kulturcenter, Ans By
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 238,55 (DKK 237,49 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Fredag d. 2. februar 2018 afholder AIKC igen den store Slagerparade Anette Klingenberg. Lars Stryg & Royal Strings, Bjørn Tidemann, Gry Johannesen, Lise Haarvik, Anne-Mette Rix og selvfølgelig Klaus og Servants. Efter koncerten - fra kl. ca. 22.45 til ca. 00:45 spiller Elvins Rejsegrammofon op til dans

Dansk Slager Parade er nu klar til at fejre dansktoppen på 21 år. Det bliver med de gode kendte navne.

Bjørn Tidmand, der var en af de bærende kræfter i paradens begyndelse sammen med bl.a. Tommy Seebach, vender nu tilbage og giver sine velkendte hits, lige fra “Lille Sommerfugl” og “Brænd mine Breve” til “Nu tager jeg til Dublin” og “Rosen er rød min ven” og mange flere.

Annette Klingenberg

En god definition på et hit er, når en solist synger en stump af en sang, og så publikum ”overtager” – og sådan har det været lige siden hun holdt sit indtog på Dansktoppen med ”Snart er du mer´ end 17 år” – Mon ikke Annette også synger om ”Mini-Max.

Lars Stryg, fra “Lars Stryg & Royal Strings” vender tilbage efter succesen i 2017, og bringer igen sine hits ud til publikum – bl.a. den sang, der har ligget længst på Dansktoppen: Klassikeren “Aldrig mer’ må jeg se dig” – 55 uger på listen. Desuden bliver der genhør med Hvor er det sted”.

Gry Meilstrup, som enhver dansker kender fra sangen “Kloden Drejer”, som vandt det danske Melodi Grand Prix i 1983, hvor rejehoppet blev opfundet. “Kom og kys mig” blev i 2017 kåret som årets dansktophit i Boxen.

Lise Haavik sang i 1986 hittet “Du er fuld af løgn” og har i mange år været blandt de populæreste navne på Dansk Slager Parade. Efter et års pause er hun atter ombord med forrygende fortolkninger af de store dansktophits.

Anne-Mette Rix tog alle med storm, da hun debuterede i 2006, hvor hun erstattede den sygemeldte Anne Herdorf. Publikum tog hende til deres hjerter med superlativer som den nye Birthe Kjær. Med den popularitet får hun et tredie år på slageren.

Klaus & Servants er traditionen tro bandet, der bakker alle kunstnerne op og optræder med deres egne suveræne hits. Hvem kender ikke “Herstedvester”, “Bank tre gange” og ”Den bedste pige”.

Showet bindes sammen af konferencier Karin Strand-Holm – kendt fra DK4 tv-showet “Syng med & Tip et hit”.